کد خبر 136260
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۴
مهندسی ارزش پروژه های عمرانی ملی و‌ استانی در اولویت قرار دارد/کسب رتبه برتر شورای فنی استان در کشور قابل تقدیر است

استاندار کرمانشاه گفت: ‌کسب رتبه برتر شورای فنی استان در کشور حاکی از شیوه هزینه کرد صحیح و‌ بهینه در پروژه های عمرانی به منظور بهبود ارزش پروژه ها و کاهش هزینه ها با حفظ کیفیت و‌ رعایت صرفه جویی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ هوشنگ بازوند در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان از اهتمام جدی برای پیگیری روند اجرایی پروژه های ملی و استانی خبر داد و اظهار داشت: از شورای فنی استان انتظار داریم با جدیت جایگاه قانونی اعمال مهندسی ارزش پروژه ها را در دستور کار داشته و برای جلوگیری از هدررفت هزینه ها، اقدام به موقع و لازم را در نظارت ها داشته باشند.

وی تخریب بیمارستان اسلام آباد غرب را در زلزله آبان ۹۶ در نتیجه کم توجهی به مهندسی ارزش عنوان کرد و گفت: اگر در زمان مناسب در این خصوص اقدام و‌ نظارت دقیق صورت می گرفت هزینه های فعلی ایجاد نمی شد و‌ امیدواریم بر اساس تعهدات ارائه شده طرح مقاوم سازی و بهسازی این بیمارستان تا پایان خرداد اتمام و جهت استفاده به بهره بردار تحویل داده شود.

  استاندار کرمانشاه گزارش ارائه شده در خصوص پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی را امیدوار کننده ندانست و‌گفت: این پروژه ۱۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار لازم دارد و  با تزریق اعتبار سالیانه ۲۰ میلیارد تومان، پروژه بر اساس برنامه زمانبندی به اتمام نخواهد رسید و به همین دلیل در جلسه ای با وزیر بهداشت و‌ سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات عمومی دولتی امکان انجام طرح را از طریق فاینانس به بحث و‌ تبادل نظر خواهیم گذاشت و به عنوان یک مطالبه جدی این موضوع را پیگیری می کنیم. 

وی افزود: بیمارستان ۵۴۰ تختوابی فوق تخصصی کرمانشاه برای تکمیل اسکلت و‌سازه ۸۰۰ میلیارد و برای تجهیز کامل و‌تأسیسات هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که امکان تامین این میزان اعتبار از منابع دولتی با این شرایط میسر نیست. 

مقام ارشد استان در ادامه روند پیشرفت ۸۱ درصدی زیرسازی پروژه راه آهن در قطعه کرمانشاه- اسلام آباد غرب را تشریح کرد و بیان داشت: بر اساس گزارش ارائه شده نواقص قطعه ملایر- کرمانشاه و مشکل ایستگاه ها رفع شده و سرعت قطارهای راه آهن کرمانشاه  نیز تا ۱۱۰ کیلومتر در ساعت بهبود یافته است. 

بازوند گفت: در پروژه راه آهن کرمانشاه-  خسروی هم اکنون ۵۱ کیلومتر آماده ریل گذاری و‌ ۲۶ کیلومتر نیز آماده روسازی است و‌ کار اجرایی ایستگاهها نیز همزمان شروع شده است. همچنین تاکنون پروژه ۵۵ درصد پیشرفت داشته و برای ادامه کار ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز هست تا قطعه کرمانشاه-  اسلام آباد غرب به بهره برداری برسد. 

  وی افزود: تکمیل بخش اسلام آبادغرب تا خسروی نیز هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار لازم دارد و‌ یقیناً اتمام این پروژه در توسعه و‌پیشرفت استان نقش بسزایی به لحاظ تکمیل زیرساخت های حمل و‌ نقل منطقه دارد.

استاندار کرمانشاه در جلسه شورای برنامه ریزی و‌ توسعه استان با بیان اینکه در سفر سال گذشته معاون سازمان برنامه و‌ بودجه و مدیران عامل بانک به استان اعتبارات مناسبی برای پروژه های اساسی استان اخذ شد، بیان داشت: پروژه قطار شهری، جاده گیلانغرب به سومار، جاده کرمانشاه به کامیاران، تصفیه خانه و سایر پروژه های در این گروه قرار دارند که با جدیت در حال پیگیری است و‌ همه دستگاه های متولی نیز باید در این خصوص اهتمام جدی داشته باشند البته از شهرداری تشکر می کنم و به خوبی پیگیر قطار شهری هستند.

وی اختصاص ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در سفر مدیران عامل بانک های کشور را برای رونق و‌ جهش تولید به بنگاه ها و کسب و کارها بسیار مطلوب ارزیابی کرد و تصریح کرد: در هر جلسه این اعتبارات و تسهیلات برای سرمایه گذاری و ایجاد بستری برای جهش تولید پیگیری می شود و  ۱۲۰ پروژه اقتصادی مورد حمایت قرار خواهد گرفت.   

بازوند ادامه داد: اعضای شورای فنی استان اقدامات بسیار خوبی در راستای پیشبرد و‌ توسعه استان انجام داده اند و کسب رتبه برتر  این شورا در کشور قابل تقدیر است.

نشست شورای برنامه ریزی و‌ توسعه استان با دستور کار ارائه گزارش شورای فنی، پروژه های راه آهن، بهسازی و‌ مقاوم سازی بیمارستان اسلام آباد غرب و احداث بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی کرمانشاه، گزارش اعتبارات سال گذشته و پیگیری پروژه های اقتصادی سفر معاون سازمان برنامه بودجه و‌مدیران عامل بانک های کشور به کرمانشاه امروز ۱۱ اردیبهشت ریاست استاندار کرمانشاه در سالن شهدای دولت برگزار شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha